18/6/2019
SUMMER CAMP 2019

SUMMER CAMP ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ!!!
18 Ιουνίου – 26 Ιουλίου

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και όλοι ετοιμαζόμαστε για το summer camp στο ΦΤΕΡΟ!! Ελάτε να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες, να ανακαλύψουμε, να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί με παλιούς και καινούργιους φίλους στο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για το καλοκαίρι που συνδυάζει αθλητικές, καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο χώρο του εργαστηρίου, στην υπέροχη αυλή του ΦΤΕΡΟΥ , ενώ παράλληλα κάθε εβδομάδα οργανώνονται μικρές ή μεγάλες εκδρομές σε υπαίθριους χώρους για παιχνίδι και στη θάλασσα για μπάνιο.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών και το ωράριο λειτουργίας είναι (Δευ-Παρ) 8:30πμ-3:30μμ. Καθημερινά υπάρχει χρόνος για οργανωμένες δραστηριότητες, ξεκούραση / φαγητό (το οποίο τα παιδιά φέρνουν μαζί), και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι!!!

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίστε άμεσα για την εγγραφή σας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι αιτήσεις πολλές.

Η επιτυχία του προγράμματος το οποίο πραγματοποιείται για 14η συνεχή χρονιά βασίζεται:
*Στην προσωπική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα παιδιά και τους έμπειρους εμψυχωτές αλλά και ανάμεσα στα μέλη των ολιγομελών ομάδων
*Στο σεβασμό της ιδιαιτερότητας και των αναγκών του κάθε παιδιού
*Στο πολύπλευρο πρόγραμμα που συνδυάζει κίνηση/ψυχαγωγία/μάθηση και δημιουργική έκφραση και καλλιεργεί ένα κλίμα ομαδικότητας και συνεργασίας μέσα σε ολιγομελείς ομάδες.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Καλλιτεχνικά εργαστήρια: Εικαστικά, Μουσική/ Μουσικοκινητική, Θεατρικό παιχνίδι, Δημιουργική κίνηση, Κατασκευές & Χειροτεχνίες
• Αθλητικές δραστηριότητες (Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τρέξιμο, γυμναστική) στα γήπεδα του Φωκιανού , στο Αλσος Λογγίνου και στον Εθνικό Κήπο.
• Δημιουργικές δραστηριότητες στα Αγγλικά με έμφαση στην εξάσκηση του προφορικού λόγου και την επικοινωνία.
• Εκδρομές: Ημερήσιες εκδρομές στη θάλασσα, Επισκέψεις σε Μουσεία, Εκθέσεις, Μικρές εκδρομές σε υπαίθριους χώρους για παιχνίδι.
• Δραστηριότητες περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στην Αυλή του Φτερού (κηπουρική/ φροντίδα του λαχανόκηπου μας) αλλά και σε όλες τις εξορμήσεις εκτός εργαστηρίου.
• Δημιουργικές Δραστηριότητες: Ομάδες συζήτησης, Εκπαιδευτικά παιχνίδια, Εργαστήρια Μαγειρικής/ Ζαχαροπλαστικής και πολύ παιχνίδι!!!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα συνεχιστούν μέχρι να συμπληρωθεί ο προκαθορισμένος αριθμός στις ομάδες. Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ωρες εγγραφών ΔΕΥΤ-ΠΑΡ πρωί 9πμ-1μμ, ΤΡ-ΤΕΤ-ΠΕΜ απόγευμα 5:30-7:30μμ με ραντεβού.
Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης καθώς και μια προκαταβολή (30% του συνολικού κόστους)

Κόστος Συμμετοχής
6 εβδομάδες: 420€
5 εβδομάδες: 350€
4 εβδομάδες: 300 €
3 εβδομάδες: 240 €
2 εβδομάδες: 170 €
1 εβδομάδα: 90 € (μόνο εφόσον υπάρχει κενό)
Αθλητικά: 20€/μήνα (αφορά μόνο τις 2 μεγαλύτερες ομάδες)
Εκδρομές στη θάλασσα: 5€ για κάθε εκδρομή
Ημερήσια συμμετοχή: 17€ (μόνο εφόσον υπάρχουν θέσεις).

*10% έκπτωση για τα παιδιά που παρακολουθούν τα ετήσια εργαστήρια του ΦΤΕΡΟΥ
**15% έκπτωση στα αδέρφια

<- Επιστροφή


Copyright © 2024 - Φτερό - Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης