1/10/2017
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Εβδομάδα γνωριμίας με τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου ΦΤΕΡΟ
1-8 Οκτωβρίου

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την αρχή του φθινοπώρου και της νέας χρονιάς και σας περιμένουμε όλους στην αυλή μας. Από τις 12:00μμ θα υποδεχτούμε καινούργιους αλλά και παλιούς φίλους σε μια ανοικτή γιορτή με κουκλοθέατρο, παιχνίδια, εργαστήρια και πολύ κέφι!!

Αφού ψάξουμε για ψύλλους στ άχυρα...ελάτε να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε στο ΦΤΕΡΟ, να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της χρονιάς και να πάρετε μια γεύση από τις δραστηριότητες και τον τρόπο που δουλεύουμε.
ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!

Στη συνέχεια:
Από τις 2-7 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δοκιμαστικά μαθήματα σε όλες τις απογευματινές ομάδες του φετινού προγράμματος καθώς και του Σαββάτου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις ομάδες που επιθυμείτε, να συζητήσετε με τους παιδαγωγούς/ εμψυχωτές και να αποφασίσετε ποια ομάδα ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες των παιδιών σας.
Συμβουλευτείτε το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τις ώρες/ ημέρες/ και ηλικίες των ομάδων και εργαστηρίων.

Όσα παιδιά συμμετέχουν στην εβδομάδα γνωριμίας και εγγραφούν σε οποιαδήποτε απογευματινή ομάδα απαλλάσσονται από το κόστος εγγραφής!
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ 2109247182 6942202939 ή μέσω e-mail στο lydia.kollarou@gmail.com Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

<- Επιστροφή


Copyright © 2024 - Φτερό - Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης